"Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori."
(proverb japonez)

Despre Clubul Sportiv Swim

Clubul Sportiv Swim, infiintat in primavara anului 2008 este o organizatie non-profit care isi propune sa aduca o noua mentalitate in sfera inotului. Scopul nostru este de a asigura selectia si pregatirea specifica a sportivilor pentru participarea la competitiile de inot.

Inotul este un mijloc de mentinere si de intarire a sanatatii, contribuind la dezvoltarea armonioasa a organismului, incepand cu procesul general de crestere, de calire si intarire a rezistentei organismului, de marire a capacitatii generale de efort. De altfel, medicina foloseste frecvent inotul ca mijloc de tratament.

Inotul sportiv este o modalitate elevata de practicare a inotului in care deprinderea atinge un continut de motricitate specifica (tehnica perfectionata a celor patru procedee), beneficiara a unor principii rationale, sistematic aplicate, pentru atingerea eficientei inalte si economice a tuturor functiilor organismului solicitat de efort, toate urmarind satisfacerea necesitatii de miscare si intarire a sanatatii organismului, de aderare a individului la spiritul de competitie, trasaturi specifice ale vietii sociale moderne.

Parteneri
Alsteel-Prodimpex flanse si distantiere auto
RCB Electro 97
OMEPS Srl
Reset Media
Pharma Iasi
Site-ul oficial al Clubului Sportiv Swim Cluj-Napoca (CSW)   
© Toate drepturile rezervate , Clubul Sportiv Swim Cluj-Napoca (CSW)