"Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori."
(proverb japonez)

Termeni si Conditii - swimcluj.ro

1. Obiectul si definirea principalelor notiuni utilizate

Termenii si contiile generale de utilizare (denumiti in continuare TCGU) se vor aplica tuturor persoanelor care navigheaza pe acest website.
In acest TCGU, principalii termeni au urmatoarea semnificatie:
CLUBUL SPORTIV SWIM: organizatie non-profit avand sediul social in Cluj-Napoca, Str. Motilor, Nr. 139/3, Judetul Cluj, Romania
VIZITATOR: persoana fizica care acceseaza si navigheaza pe acest website.

2. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

  • 2.1 Clubul Sportiv Swim este unic proprietar al tuturor drepturilor referitoare la site si la continutul acestuia. Site-ul si continutul acestuia includ secrete comerciale si drepturi de proprietate intelectuala protejate de legile nationale si acordurile internationale cu privire la protejarea dreptului de autor si a drepturilor conexe. Toate drepturile de proprietate, inclusiv cea intelectuala, asupra site-ului si a continutului sau vor ramane in posesia Clubului Sportiv Swim si a afiliatilor sai sau a reprezentantilor autorizati ai continutului site-ului, dupa caz. Toate drepturile nemodificate de acest acord sau de Clubul Sportiv Swim sunt rezervate.
  • 2.2 www.swimcluj.ro, siglele si logo-urile aferente sunt marci inregistrate sau marci de servicii ale Clubului Sportiv Swim sub diferite jurisdictii si sunt protejate de legile dreptului de autor, marca inregistrata si alte drepturi de proprietate.

3. Confidentiabilitate - Publicitate

  • 3.1 Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Clubul Sportiv Swim VIZITATORULUI vor ramane in proprietatea Clubului Sportiv Swim. Ele pot fi utilizate si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Clubului Sportiv Swim si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
  • 3.2 Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de VIZITATOR cu privire la acest website fara consimtamantul prealabil scris al Clubului Sportiv Swim.

4. Legea aplicabila - Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Clubului Sportiv Swim.

5. Diverse

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGU sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numite prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.
Cele mai noi stiri

Rezultate CN Seniori Tineret si Juniori Bacau 2019

Data 28/03/2019
In perioada 20-24 martie 2019 a avut loc Campionatul National de Senio ...

Rezultate Etapele Regionale Copii 10-11 ani Oradea 2019

Data 19/03/2019
In perioada 15-17 martie 2019 a avut loc Etapele Regionale Copii 10-11 ...

Rezultate Memorialul Herman Schier Oradea 2019

Data 05/03/2019
In perioada 2-3 martie 2019 a avut loc concursul Memorial "Schier ...

Baremele FRNPM 2019

Data 11/02/2019
Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern a publicat baremurile ...
Site-ul oficial al Clubului Sportiv Swim Cluj-Napoca (CSW)   
© Toate drepturile rezervate , Clubul Sportiv Swim Cluj-Napoca (CSW)